Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C +45 70605024 info@trustskills.com

Nyheder

10. november 2017

Job opslag: Account manager med mulighed for partnerskab

Vi søger en account manager som kan udbrede kendskabet til vores IT-løsninger og services rundt om i hele Danmark. Læs mere her.

25. oktober 2017

TrustSkills styrker bestyrelsen.

Vi har styrket bestyrelsen med nogle særdeles stærke kompetencer, så vi kan fortsætte udbredelsen af vores produkter og services. Læs mere her.

11. januar 2017

Antallet af usikre forbindelser på nettet er faldet med 16% på en måned.

Fra december 2016 til januar 2017 faldt antallet af usikre forbindelser på nettet med 16% viser en ny opgørelse fra TrustSkills. Læs mere her.

21. december 2016

Få et overblik over udbredelsen af SHA-1 SSL certifikater.

SHA-1 certifikater er under udfasning. TrustSkills har lavet en undersøgelse af ~500 millioner hostnavne for at give overblik over hvor udbredte de er. Læs mere her.

18. november 2016

Google har opdateret deres plan for udfasning af SHA-1 algoritmen i Chrome.

Google har præciseret hvordan de konkret vil udfase understøttelsen af SHA-1 i Chrome browseren. Fra januar 2017 vil SHA-1 understøttelsen stoppe for offentlige SSL certifikater, mens SSL certifikater udstedt af en private CA (typisk Microsoft PKI) vil stoppe i marts 2017. Læs mere her.

14. oktober 2016

GlobalSign spærrer ved en fejl et CA certifikat.

En teknisk fejl hos GlobalSign betyder at de ved en fejl har spærret et certifikat i deres CA-hierarki. Læs mere her.

14. september 2016

Tiltag fra Google betyder et mere sikkert web og mere SSL

Fra januar 2017 begynder Chrome browseren at advare, hvis brugeren besøger websteder uden SSL hvor der indtastes kodeord eller kreditkort information. Læs mere her.

25. august 2016

Mød os på Digitaliseringsmessen '16 i Odense

Igen i år deltager vi på Digitaliseringsmessen i Odense d. 29 september. Kom forbi vores stand B8 i hal A og få en snak omkring hvordan vi kan hjælpe jer med at håndtering af jeres certifikater. Vi glæder os til at møde jer.

8. februar 2016

Automatisk certifikat udrulning på Windows servere

Det automatiske IIS-modul understøtter nu både udrulning af certifikater til Microsoft IIS services samt Windows generelt. Læs mere.

10. november 2015

Nyhedsbrev - november 2015

Læs vores nyhedsbrev online, hvor blandt andet system-koordinator Christian J. Sørensen fra Horsens kommune skriver om deres oplevelser med TrustView til håndtering af deres SSL certifikater.

20. oktober 2015

SHA-1 certifikater nemmere at udnytte

Forskere har fundet en måde til hurtigere at lave falske SHA-1 certifikater. Dermed er der nu endnu større risiko for at services der benytter SHA-1 certifikater kan udnyttes og aflyttes. Læs mere.

5. oktober 2015

Produktblade og demonstrationsvideo

Produktblade for TrustView og tillægsmodulet der fuldautomatiserer certifikathåndteringen er nu tilgængelige under Produkter. Desuden kan man se en kort gennemgang af TrustView i den nye demonstrationsvideo.

24. august 2015

Velkommen til vores nye kollega

Vi er rigtig glade for at kunne byde Kasper Isak Svensson velkommen som salgschef. Kasper kommer til at stå for den daglige kontakt med kunder.

26. maj 2015

Logjam sårbarheden

TrustView tester for Logjam sårbarheden (https://weakdh.org/). Derudover testes der for bl.a. Heartbleed, POODLE og Freak.

18. marts 2015

Nyhedsbrev Marts 2015

Læs vores nyhedsbrev online med nyt om TrustView og SSL/TLS sårbarheder, som du bør være opmærksom på.

31. oktober 2014

Velkommen til vores nye kollega!

Vi er rigtig glade for at kunne sige velkommen til Anders Skovsgaard, som er blevet en del af vores team. Du vil typisk møde Anders, hvis du er interesseret i TrustView eller vi hjælper jer med konsulentopgaver indenfor IT-sikkerhed.

27. maj 2014

Læs vores nyhedsbrev!

Læs vores første nyhedsbrev online. I vores første nyhedsbrev kan du læse om hvor TrustView produktet er på vej hen, og hvilke nye features der vil komme i de kommende måneder. Du kan også læse om nogle af de tekniske detaljer som du skal være opmærksom på, når du udsteder SSL server certifikater i dag.

28. oktober 2013

TrustView - sådan undgår du udløbne certifikater!

TrustSkills er repræsenteret på 2 seminarer i november måned arrangeret af Signaturgruppen og Level 8. Her vil vi præsentere produktet TrustView, der er et værktøj til organisationer som ønsker kontrol og overvågning af deres brug af certifikater, herunder NemID og SSL certifikater.