TrustView - Omkostnings-effektiv og intuitiv SSL/TLS management og automatisering - TrustSkills

Region Nordjylland har fået større sikkerhed og overblik med TrustView. Med investeringen i TrustView har Region Nordjylland fået systemunderstøttet overvågning, udstedelse og opbevaring af certifikater ét sted.


Større sikkerhed. Større overblik. Bedre økonomi.

Det er nogle af de væsentligste forskelle, som Region Nordjylland har opnået efter at have fået installeret TrustView til håndtering af certifikater. ”Med arbejdsgange, der involverer op til 60-70 medarbejdere i organisationen, har vi virkelig fået optimeret processerne,” forklarer Kenneth Degn, PKI-administrator hos Region Nordjylland.

”Vi søgte mere overblik og mere sikkerhed, og det har vi i dén grad fået"

Avatar
Kenneth Degn PKI-administrator hos Region Nordjylland

”Vi har fået ét samlet sted til overvågning, udstedelse og opbevaring vel at mærke med logning og audit. Det havde vi ikke før,” siger han.

Han betegner installationen som nem og gnidningsfri, TrustSkills har installeret det nye system og gennemført en workshop, sammenlagt har Region Nordjylland brugt to dages arbejde.

Økonomisk har det også været en gevinst.

Udover en stor besparelse på timerne så har vi også optimeret på indkøbet. ”Ved at skifte leverandør sparer vi rigtigt mange penge løbende på udskiftning af certifikater. Det har kunnet betale sig, vi kan købe certifikaterne billigere nu, så på et tidligt tidspunkt har vi opnået en stor besparelse i forhold til det antal certifikater, vi udsteder,” siger Kenneth Degn og tilføjer, at førstegangsydelsen er relativt hurtigt tjent ind igen.

Vores tidligere situation var ret klassisk.

”Når nogen i organisationen skulle bruge et certifikat, startede en manuel proces op omkring behovsafdækning, indkøb, validering, udstedelse, intern distribution, implementering og til tider en mangelfuld mulighed for at følge op, overvåge, kontrollere og i det hele taget være på forkant. Den arbejdsgang er heldigvis ovre – i dag har vi fået sat strøm til processen samtidig med en økonomisk fordel,” siger Kenneth Degn.

”Den helt store forskel er, at jeg nu har ét sted, hvor jeg kan administrere mine certifikater. Nu har vi ét sted, hvor vores brugere kan administrere og udstede certifikater, og nu kan vi styre det. Nu er alle godkendelsesprocedurer på plads. Man kan som systemejer gå ind og tage et certifikat og lægge ud på den pågældende maskine, og allerede dér kan man notere sit behov. Alt det havde vi ikke før. Den enkelte medarbejder sparer tid, og min hverdag er blevet meget nemmere.”

For yderligere information om certifikat-håndtering, kontakt salgsdirektør Anders Højby. Ring på 20 20 40 98 eller skriv til ah@trustskills.com.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Avatar

Anders Højby

Salgsdirektør, TrustSkills
Kundecase

Verdo

Verdo, TrustView og Palo Alto firewalls i skøn forening.

Læs artikel »
Kundecase

Region Nordjylland

Region Nordjylland har fået større sikkerhed og overblik med TrustView.

Læs artikel »
Kundecase

Teknologisk institut

Teknologisk Institut benytter TrustView til management af certifikater.

Læs artikel »
Kundecase

Gnosjö kommun

Gnosjö kommun bruger som den første svenske kommune TrustView.

Læs artikel »