Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få relevante nyheder i din indbakke

Vi sender dig relevante nyheder omkring SSL/TLS, MitID og håndtering af IT certifikater generelt. Det er en nem måde at få overblik over relevante nyheder der kan påvirke jeres brug af certifikater. Vi udsender et nyhedsbrev, når der er relevant viden at dele - forvent 2-4 nyhedsbreve om året.


TrustView dashboard

Vi har meget gavn af TrustView til at holde styr på vores certifikater samt fornyelse af disse. I forbindelse med problemer har vi stor glæde af kontakten med TrustSkills konsulenter, der løser opgaverne hurtigt og giver god vejledning.

Robert Bang netværksadministrator, Vejen Kommune

Vores administration af certifikater er blevet centraliseret via TrustView. Det har sparet os tid og skabt overblik over, hvor certifikaterne bliver anvendt. Udover at levere et godt værktøj, så leverer TrustSkills også et meget professionelt support- og salgsteam. De hjælper gerne med at besvare generelle spørgsmål, der ikke nødvendigvis har noget med deres eget system at gøre.

Eric Mühl IT-sikkerhedskonsulent, Kolding Kommune

Når først certifikaterne er lagt i TrustView, er det genialt. Vi har helt styr på, hvilket site det enkelte certifikat ligger på, og hvornår det udløber.